U bent hier: Home >> Huisdieren >> Begeleiding en training >> Pup en kitten

Het begeleiden van pup en Kitten

Vindt u het belangrijk dat uw jonge hond of poes in goede gezondheid opgroeit? Neem dan deel aan ons begeleidingstraject voor pup en kitten.

Optimale gezondheid

Een jaar lang begeleiden wij samen met u uw jonge huisdier, zodat het tot een optimaal gezonde hond of kat kan uitgroeien. Gedurende het eerste levensjaar van uw pup of kitten komt u maandelijks bij de dierenkliniek op consult. U krijgt een informatiemap mee naar huis en een vaste assistente volgt de groei en de gebitswisseling en geeft u advies over o.a.:

  • Socialisatie,        
  • Zindelijkheid,
  • Hoeveelheid beweging,
  • Ontwormen/ontvlooien,
  • Sterilisatie of castratie.  


Geen stress voor de dierenarts

Uw pup of kitten komt op deze manier op een leuke en ontspannen manier in aanraking met de dierenkliniek en de dierenarts. Uw huisdier zal dan geen stress of angst hebben als het door de dierenarts een keer behandeld of onderzocht moet worden.

kitten 

U kunt gratis gebruik maken van de begeleiding, inclusief gratis checkup door de dierenarts als de pup of kitten een half jaar oud is, als u de puppy of kittenvoeding bij ons afneemt. Dit is een hoogwaardige voeding voor een gezonde start. Staat uw dier op een andere voeding dan kunt u tegen een kleine vergoeding ook gebruik maken van de begeleiding. Voor geheel vrijblijvende informatie kunt u bellen met een van onze assistentes.