U bent hier: Home >> Huisdieren >> Nieuws

Onze nieuwe gezelschapsdierenarts

Hallo,

 Ik ben Belinda Bitter en werk sinds half mei als dierenarts bij Dierenkliniek de Woldberg. U kunt mij vinden in Steenwijk en 3 maal per week in de avond in Havelte. Ook sta ik op vrijdagmiddag in onze dependance in Oldemarkt. Wellicht heeft u mij al eens ontmoet.

Ik ben sinds begin mei weer terug in Nederland na 3,5 jaar in Nieuw Zeeland gewoond te hebben en daar als gezelschapsdierenarts gewerkt te hebben. Nieuw Zeeland is een prachtig land met een heerlijk klimaat en erg vriendelijke mensen. Het is wel heel ver weg van Nederland en dus besloten mijn vriend en ik toch terug te verhuizen naar Nederland. Nu zijn we weer lekker dicht bij onze familie en vrienden hier. Mijn vriend is ook dierenarts en werkt in Heerenveen als veearts. Samen hebben we een hond, Charlie en een kat, Murphy. Beide zijn met ons meeverhuisd uit Nieuw Zeeland. In mijn vrije tijd loop ik graag grote stukken met onze hond, sport ik graag (ik zie er naar uit om in Nederland weer te kunnen handballen) en vind ik het leuk om te koken voor vrienden.

Ik vind mijn beroep als gezelschapsdierenarts een mooi afwisselend beroep. Iedere dag is anders en ik vind de afwisseling tussen consulten, opereren en verdere diagnostiek (zoals bloedonderzoek, bloeddrukmetingen, rontgen etc) erg leuk.

 Tot ziens in onze praktijk!

 Groet,

 Belinda