U bent hier: Home >> Huisdieren >> Nieuws

Ook op zoek naar de beste voeding voor uw hond of Kat?

Actie onderhoudsvoeding hond en kat

Zoekt u een goede voeding voor uw hond of kat? Pup, kitten, volwassen- of senior hond of kat?

Laat u dan informeren over de puppy- en kittenvoeding, en de volwassen- en seniorvoeding die wij adviseren. Een goede voeding levert een grote bijdrage aan de gezondheid van uw dier. Gevoelsmatig kan het zijn dat u denkt dat een hoogwaardige voeding ook duurder is maar in praktijk valt dat vaak mee. De voeding is zo hoogwaardig dat er minder van gevoerd hoeft te worden om alles wat nodig is binnen te krijgen, wat ook minder ontlasting geeft.

Wij adviseren Specific voeding omdat:

Twijfelt u of de voeding geschikt is voor uw hond of kat? Laat u informeren door onze assistentes en maak gebruik van de waardebonnen die u recht geven op 50% korting bij aanschaf van de eerste zak (ongeacht het aantal kilo’s dat u koopt) en 25% korting op de tweede zak. (Dit geldt voor klanten die voor het eerst een zak aanschaffen). Tevens bieden wij smaakgarantie op de voeding.

Voor bestaande klanten hebben wij in juli en augustus een actie: Als u een zak voeding koopt krijgt u voor de hond een zakje Healthy treats en voor de kat een kuipje zachtvoer gratis.

Graag informeren wij u verder over deze hoogwaardige voeding, die ingrediënten bevat die geschikt zijn voor de humane consumptie, geen geur- en kleurstoffen bevat en van constante kwaliteit is.