U bent hier: Home >> Huisdieren >> Nieuws

Senior voeding voor uw hond of kat

 

Waarom speciale voeding voor uw senior hond of kat?

Voor uw senior hond of kat adviseren wij Specific voeding. Waarom is deze voeding goed voor uw oudere hond of kat?

Door het gematigd verlaagde gehalte aan eiwit, fosfor en natrium worden de nieren van oudere honden minder belast, wat de nierfunctie ondersteunt. De hoge biologische waarde van de eiwitten zorgt ervoor dat de hond voldoende essentiële aminozuren binnenkrijgt.

EPA en DHA zijn omega-3 vetzuren met een ondersteunend effect op het behoud van een gezonde huid, een mooie vacht en gezond gewrichtskraakbeen waardoor de gewrichten soepel blijven.

De complete, uitgebalanceerde voeding bevat een iets verlaagd energiegehalte. Dit verlaagt het risico van overgewicht tot een minimum bij oudere honden met een verlaagde energiebehoefte.

Het bevat Taurine en dat is een belangrijk nutriënt en noodzakelijk voor veel aspecten van de stofwisseling. Taurine is nodig voor het normaal functioneren van de hartspier en het ondersteunen van de hartspierfunctie bij oudere honden.

Deze voeding bevat ß-1,3/1,6-glucanen uit gist welke kunnen binden aan de receptoren van witte bloedcellen, waardoor het immuunsysteem alerter zal reageren en de immuunrespons wordt ondersteund.

Het is een hoogwaardige voeding, met hoogwaardige ingrediënten, die zelfs geschikt zijn voor humane consumptie.

Op deze voeding geven wij een smaakgarantie, dus als uw dier de voeding niet lust krijgt u uw geld terug.

Wilt u deze voeding ook proberen voor uw dier? Dan kunt u het nu proberen met 50% korting op de eerste zak voeding en 25% korting op de tweede zak. Ongeacht het aantal kilo's.