U bent hier: Home >> Huisdieren >> Nieuws

Jazzy at de vulling van een kussen op

Hierbij het verhaal van Jazzy een beagle die vorige week bij ons op de kliniek was:

Ik ben Jazzy een Beagle meisje van 4 jaar oud. Mijn hobby's zijn eten, eten en eten. Het liefst pak ik stiekem wat mensen eten, wat eigenlijk niet mag van mijn baasjes.
Maar omdat ik ook wel graag een keer wat anders wilde proberen,  besloot ik de binnenkant van mijn kussen eens te proeven.
Ik deed dat stiekem midden in de nacht. In de hoop dat mijn baasjes niets zouden merken. Helaas werd ik de volgende ochtend betrapt. Gelukkig bleven mijn baasjes niet lang boos. Maar ik werd toch niet zo lekker. Mijn maagje deed best veel pijn. 
Toen moest ik mee naar de dierenarts. Ik kreeg een prikje om te braken, bah wat voelde ik mij misselijk... En ja hoor, daar lagen stukjes vulling van het kussen.
Mijn baasjes dachten dat het allemaal eruit was, maar ik was de volgende dag nog steeds niet lekker. Zelfs mijn brokjes liet ik staan, oh wat had ik buikpijn. Ik moest direct weer terug naar de dieranarts met mijn baasjes. Die vertrouwde het niet en wilde in mijn buik kijken. Ik kreeg een prikje, viel in slaap en vanaf dat moment kan ik me niets meer herinneren....

Noot van de dierenarts:
Jazzy had haar hele maag zat vol met vulling vanuit het kussen. Het waren behoorlijke dikke proppen. Alles uitbraken lukt dan niet. Tijdens de operatie is de maag van Jazzy helemaal leeg geplukt en hebben we alle stukjes vulling kunnen verwijderen. Gelukkig komt Jazzy er weer helemaal bovenop!