U bent hier: Home >> Huisdieren >> Nieuws

Sterilisatie / castratie actie

Van 25 maart tot en met 29 maart organiseert Dierenkliniek de Woldberg aan de Kaasweg weer de jaarlijkse sterilisatie/castratie actie voor de poes en kater.

In het voorjaar worden onze poezen massaal krols en de katers gaan alleen maar op stap. De katten populatie is erg groot in Nederland. Er zijn helaas genoeg kittens en het asiel zit ook vol met katten die op zoek zijn naar een nieuw huis. Om ervoor te zorgen dat de kattenpopulatie niet nog meer stijgt, is castratie of sterilisatie de oplossing.

In de maand februari bespaart u 15,- euro op een sterilisatie van de poes en 10,- euro op een castratie van de kater. Pijnstillers en de nazorgcontrole, na 10 dagen, zijn bij de prijs inbegrepen.

U kunt de poes laten steriliseren op een leeftijd vanaf 6 maanden, dit kan al voordat ze krols geweest is. Door op deze jonge leeftijd voor sterilisatie te kiezen, neemt de kans op melkkliertumoren, die veelal kwaadaardig zijn, sterk af. En er is geen kans op baarmoederontsteking meer.
Katers, gecastreerd op jonge leeftijd (vanaf 6 maanden), krijgen minder problemen met sproei- en zwerfgedrag.

Het spreekt voor zich dat elke operatie met zorg wordt uitgevoerd. Alle sterilisaties worden uitgevoerd met gasnarcose en bewakingsapparatuur.
Hierdoor is er een constante controle op de narcose.

Korting op het chippen:
Voor wie gebruikt maakt van de actie, is het ook mogelijk om zijn of haar kat te laten chippen. U krijgt dan 5 euro korting op het chippen.

Een afspraak maken kan aan de balie of telefonisch 0521-514848. De castratie en sterilisatie wordt uitgevoerd op onze hoofdvestiging aan Kaasweg 2 te Tuk.

Let wel: VOL = VOL

Voor meer informatie op: www.dierenkliniekdewoldberg.nl