U bent hier: Home >> Huisdieren >> Nieuws

Vacature paraveterinair 20-40 uur

Wij zijn een gemengde praktijk in Steenwijk met nevenvestigingen in Havelte en Vollenhove.
Ons team bestaat uit 10 dierenartsen, waarvan 5 werkzaam in de gezelschapsdieren. We worden daarbij ondersteund door 13 paraveterinairen.
Ons praktijkgebied strekt zich uit van de hunebedden in Drenthe tot het Nationaal Park Weerribben-Wieden in de Kop van Overijssel.

 

Wij hebben op korte termijn plaats voor:
een Paraveterinair (20-40 uur per week)


Wij zoeken een bevlogen, klantvriendelijke en bovenal gezellige collega met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je werkzaamheden zullen voor minstens 20 uur gericht zijn op de tandheelkunde. Naast de tandheelkunde verwachten we ook dat je cliënten helpt aan de balie. Aangezien we een verwijskliniek zijn voor tandheelkundige patiënten is ervaring met gasnarcose wel een must.

In ons moderne praktijkpand met meerdere spreekkamers, beschikken wij over digitale röntgen, echo, gasnarcose, laparoscopie en bloedanalyse-apparatuur. Onze speciale aandachtsgebieden zijn vruchtbaarheidsbegeleiding van rashonden en daarnaast zijn we een verwijskliniek voor tandheelkundige patiënten. Verder begeleiden we het lokale dierenasiel en zijn we “Catfriendly” gecertificeerd.

Denk jij binnen ons team te passen én durf je de uitdaging aan, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je mailen naar info@dierenkliniekdewoldberg.nl 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bas van Dongen op 0521 - 514848