U bent hier: Home >> Huisdieren >> Nieuws

Overgang naar AniCura

Wij zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat Dierenkliniek De Woldberg overgaat in AniCura Dierenkliniek De Woldberg B.V. en deel zal gaan uitmaken van de AniCura Groep, een toonaangevende aanbieder van dierenzorg.

Door het delen van kennis en samen te investeren in opleidingen en medische apparatuur hopen wij onze diergeneeskundige zorg te kunnen verbeteren in de toekomst.

Voor u als cliënt veranderd er weinig. U blijft de zelfde dierenartsen en dierenartsenassistentes tegen komen in de kliniek. Vanzelfsprekend mag u de zelfde zorg, aandacht en dienstverlening voor uw dier van ons blijven verwachten.

Conform de toepasselijke wetgeving op het gebied van het bewaren en overdragen van persoonsgegevens delen we hierbij mede dat de door de kliniek bewaarde persoonsgegevens zullen worden overgedragen aan AniCura Dierenkliniek De Woldberg B.V.. Deze gegevens zullen alleen gebruikt worden voor het behandelen van uw huisdier en niet aan derde worden verstrekt.

Mocht u uw persoonsgegevens willen inzien, aanpassen of verwijderen dan kunt u dat gratis doen de komende 2 weken. Neemt u hiervoor contact met ons op.