U bent hier: Home >> Praktijk >> Stages en vacatures

Stages en vacatures

Op zoek naar een stageplaats of vacature als dierenarts of paraveterinair?
Dierenkliniek de Woldberg heeft regelmatig stageplaatsen en soms vacatures op dat gebied.

Stageplaats paraveterinair

Dierenkliniek De Woldberg is een erkend Aequor-leerbedrijf voor paraveterinairen (bedrijfsnummer 102501). Regelmatig begeleiden wij stagiaires die in Steenwijk praktijkervaring willen opdoen.

Heb je interesse om bij ons stage te lopen, dan kun je ons een sollicitatiebrief met CV sturen wanneer je:

  • Een erkende opleiding volgt voor 'dierenartsassistente paraveterinair'
  • De eerste twee jaar van de opleiding hebt afgerond
  • Komt voor een blokstage.

Vermeld in je brief je motivatie en de periode waar het om gaat. Na ontvangst van de brief laten we weten of we in de desbetreffende periode een plek vrij hebben. Voordat we besluiten om je als stagiair aan te nemen, voeren we een kennismakingsgesprek.
Betreft de stage een snuffelstage voor één dag, dan kun je altijd contact opnemen met de praktijk. 

Interesse?

Stuur een brief of e-mail naar:

  • Inge van den Berg, Kaasweg 2 8334 NT STEENWIJK.

Vermeld in het onderwerp 'stagebrief'.
E-mail: inge@dierenkliniekdewoldberg.nl

 

Stageplaats dierenarts

Sinds 2012 is Dierenkliniek De Woldberg officieel een onderwijspraktijk voor de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Wij begeleiden studenten Diergeneeskunde in de laatste fase van hun studie gedurende 9 weken. Zij volgen dan extern onderwijs in onze praktijk.

Wil je als student Diergeneeskunde bij ons je externe 9-weekse stage lopen, dan kun je dit regelen via de faculteit of contact opnemen met Hans Nij Bijvank via hansnijbijvank@dierenkliniekdewoldberg.nl.

 

 

 

 

Vacature paraveterinair

Wij zijn een gemengde praktijk in Steenwijk met nevenvestigingen in Havelte en Vollenhove.
Ons team bestaat uit 10 dierenartsen, waarvan 5 werkzaam in de gezelschapsdieren. We worden daarbij ondersteund door 13 paraveterinairen. Ons praktijkgebied strekt zich uit van de hunebedden in Drenthe tot het Nationaal Park Weerribben-Wieden in de Kop van Overijssel.

 

Wij hebben op korte termijn plaats voor:
een Paraveterinair (20-40 uur per week)


Wij zoeken een bevlogen, klantvriendelijke en bovenal gezellige collega met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je werkzaamheden zullen voor minstens 20 uur gericht zijn op de tandheelkunde. Naast de tandheelkunde verwachten we ook dat je cliënten helpt aan de balie. Aangezien we een verwijskliniek zijn voor tandheelkundige patiënten is ervaring met gasnarcose wel een must.

In ons moderne praktijkpand met meerdere spreekkamers, beschikken wij over digitale röntgen, echo, gasnarcose, laparoscopie en bloedanalyse-apparatuur. Onze speciale aandachtsgebieden zijn vruchtbaarheidsbegeleiding van rashonden en daarnaast zijn we een verwijskliniek voor tandheelkundige patiënten. Verder begeleiden we het lokale dierenasiel en zijn we “Catfriendly” gecertificeerd.

Denk jij binnen ons team te passen én durf je de uitdaging aan, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je mailen naar info@dierenkliniekdewoldberg.nl 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bas van Dongen op 0521 - 514848